Leijonien matkassa viilettävä Kaapo Kakko kiinnostaa valtavasti jo Pohjois-Amerikassa.

18-vuotias kiekkotaituri on kesän NHL-varaustilaisuuden odotettuja kärkinimiä. Sen myötä Kakkoa on spekuloitu jo sekä ykkösenä varaavaan New Jersey Devilsiin sekä toisen vuoron saaneeseen New York Rangersiin.

Kiinnostus on ollut jo nyt kovaa. Kakko paljastaa NHLSuomi-sivustolle että hän on ehtinyt tavata jo nyt sekä Devilsin että Rangersin edustajia.

Olen käynyt kykyjenetsijöiden kanssa syömässä ja juttelemassa, Kakko summaa.

Onko kesän varaustilaisuuden ykkösnimi Kakko vai USA:n Jack Hughes. Spekulaatio on ollut jo nyt kovaa sekä Suomessa että rapakon takana – sen myös Kakko myöntää.

– Tässä on spekulaatiota riittänyt. Mutta en ole miettinyt sitä oikeastaan yhtään. Tässä on vielä pelejä aikaa näyttää osaamistaan. Parempi keskittyä siihen, Kakko virnistää.

Ennen kesän varaustilaisuutta nuorukainen viilettää Leijonien matkassa. Kakko on jo nyt lähellä kisapaikkaa MM-kisoihin. Se olisi kova saavutus 18-vuotiaana.

– Kisat olisivat iso näytönpaikka, jos sinne pääsee. Näissä kisoissa ei ole pelannut vuosien aikana kovin moni varausikäinen palaaja. Se olisi todella hyvä paikka näyttää, Kakko itse kiteyttää.