NHL-tuomarin ja tähtipelaajan keskustelusta nettihitti! Katso erikoinen jutustelu

© Kuva: Getty Images

Tuomarit ja pelaajat naureskelevat usein keskenään jäällä. Harvemmin katsoja pääsee sisään, mistä mainoskatkoilla keskustellaan.

Viime yönä Toronto Maple Leafsin ja Boston Bruinsin välisessä ottelussa tuomari Wes McCauleyn mikki oli kuitenkin päällä, kun tämä kävi jututtamassa Mitch Marneria. Seurauksena oli välitön nettihitti.

– Tiedätkö mitä? tuomari aloitti keskustelun.

– Minäkin tykkään jäätelöstä. Ainut ongelma on, että kun täyttää 47 niin kolesteroliarvot alkavat kohota.

McCauley oletettavasti viittasi Twitter-videoon, jossa Marner nautiskeli jäätelöä edellisen voiton jälkeen. Pelaaja ei kuitenkaan näyttänyt ymmärtävän, mistä on kyse, vaan oli hämillään erikoisesta puheenvuorosta.