Ex-NHL-kovanaama latasi suoraan: Kosto Ovetshkinille tietäisi Sebastian Ahon telomista – ”Hän ei pelaisi enää tässä sarjassa”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

NHL:n tämän viikon suurimpia puheenaiheita on ollut venäläishyökkääjien Aleksandr Ovetshkinin ja Andrei Svetshnikovin välinen tappelu Washington Capitalsin ja Carolina Hurricanesin välisessä pudotuspelisarjassa.

Kaksikon tappelu oli hyvin yksipuolinen, sillä Ovetshkin tyrmäsi häntä noin 23 kiloa kevyemmän ja 14 vuotta nuoremman maanmiehen hirmuisilla moukareilla jään pintaan.

Washington Capitalsin asiantuntijana NBC Sportsilla toimiva entinen NHL-tappelija Alan May on ottanut nyt tapaukseen kantaa paikallisessa The Sports Junkies -radio-ohjelmassa.

Urallaan 393 NHL-ottelussa jopa 1348 jäähyminuuttia kerännyt ex-kovanaama näkee, että tappelu on aiheuttanut koston mahdollisuuden seuraavaan otteluun. Yksi asia kuitenkin takaa sen, ettei Hurricanes välttämättä lähde rynnimään Ovetshkinin kimppuun, ja se syy on Capitalsin kovanaama Tom Wilson.

– Wilson voi vain luistella heidän vaihtopenkin luokse ja sanoa: ”Jos joku tekee vielä tuollaista, tartun Sebastian Ahoon eikä hän pelaa enää kiekkoa tässä sarjassa”, May latasi.

Aiheesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä MTV Sport.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?