Ruotsi saa MM-kisoihin taas hirvittävän kovan vahvistuksen – Arizona Coyotesin tähti mukaan

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

NHL:ssä pitkään jättipommissa kiinni ollut, eli jopa pudotuspelipaikasta kamppailut Arizona Coyotes päästää ruotsalaisen tähtipuolustaja Oliver Ekman-Larssonin toukokuussa pelattaviin MM-kisoihin. Turnaus pelataan Slovakiassa.

Pelaajan kohtalosta kirjoitti Twitter-tilillään freelancer-toimittaja Sebastian Noren.

Ruotsin joukkue kansainvälisen kiekkokauden huipennuksessa vaikuttaa olevan pelottavan kova.

Mukana MM-jäillä ovat mm. Vancouver Canucksin sensaatiotulokas Elias Pettersson, Los Angeles Kingsissä pelaava Adrian Kempe ja hänen veljensä, Arizona Coyotesia eduastava Mario Kempe sekä hirvittäviä pisteitä Chicago Blackhawksissa takonut Erik Gustafsson.

MM-KIEKON LISÄKSI MYÖS NHL:SSÄ RIITTÄÄ JÄNNITYSTÄ – LUE TÄÄLTÄ KAIKKI TAALAJÄIDEN JUTUT.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?