NHL:ssä pitkään jättipommissa kiinni ollut, eli jopa pudotuspelipaikasta kamppailut Arizona Coyotes päästää ruotsalaisen tähtipuolustaja Oliver Ekman-Larssonin toukokuussa pelattaviin MM-kisoihin. Turnaus pelataan Slovakiassa.

Pelaajan kohtalosta kirjoitti Twitter-tilillään freelancer-toimittaja Sebastian Noren.

Sebastian Norén

@SebNoren
Oliver Ekman-Larsson will play for Sweden in the World Championships in Slovakia. #Coyotes #TreKronor #NHLse #twittpuck

Ruotsin joukkue kansainvälisen kiekkokauden huipennuksessa vaikuttaa olevan pelottavan kova.

Mukana MM-jäillä ovat mm. Vancouver Canucksin sensaatiotulokas Elias Pettersson, Los Angeles Kingsissä pelaava Adrian Kempe ja hänen veljensä, Arizona Coyotesia eduastava Mario Kempe sekä hirvittäviä pisteitä Chicago Blackhawksissa takonut Erik Gustafsson.

MM-KIEKON LISÄKSI MYÖS NHL:SSÄ RIITTÄÄ JÄNNITYSTÄ – LUE TÄÄLTÄ KAIKKI TAALAJÄIDEN JUTUT.