Karmea uutinen! San Jose Sharks -tähti julkaisi sydäntäsärkevän tiedotteen: menetti tyttärensä

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

San Jose Sharksin tähtihyökkääjä Evander Kane julkaisi torstai-iltana musertavan surullisen tiedotteen, jossa 27-vuotias laitahyökkääjä ilmoitti 26. viikolla raskaana olleen vaimonsa saaneen keskenmenon.

Kane julkaisi Twitter-tilillään sydäntä raastavan kirjoituksen, jossa mies kiitti kaikkia perhettä muistaneita sekä Sharksin organisaatiota perhettään kohtaan osoittamasta tuesta. Lisäksi Kane kirjoitti koskettavia sanoja myös menehtyneelle Eva-tyttärelleen kutsuen tätä mm. ”suurimmaksi siunaukseksi”, joka häntä ja tämän vaimoa on koskaan kohdannut.

Helmikuun lopulta saakka poissa Sharksin NHL-joukkueen kokoonpanosta olleen Kanen paluuajankohdasta ei luonnollisestikaan ole juuri nyt tietoa.

Voit lukea koko kirjoituksen alta löytyvästä twiitistä:

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!