Aleksandr Ovetshkin nousi NHL:n kaikkien aikojen maalintekijäksi – jopa Wayne Gretzky jäi taakse

© Kuva: Getty Images

Aleksandr Ovetshkin heilutti jälleen maaliverkkoja, kun Washington Capitals otti Philadelphia Flyersista 5-3 voiton. Maali oli venäläistähdelle kauden 45. osuma.

Ovetshkinilla on nyt vyön alla kymmenen vähintään 45 maalin NHL-kautta. Kukaan pelaaja koko NHL:n historiassa ei ole pystynyt vastaavaan. Aiemmin Ovetshkin oli tasoissa Wayne Gretzkyn ja Mike Bossyn kanssa yhdeksällä 45 maalin kaudellaan.

Ovetshkinin kauden 45. maali syntyi jälleen ylivoimalla. Osuma oli hänen uransa 245. ylivoimamaali ja hän on lukemallaan NHL:n kaikkien aikojen ylivoimamaalien tilastossa viidentenä. Hän on enää yhden ylivoimaosuman päässä neljättä sijaa hallussaan pitävästä Phil Espositosta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.