Minnesota Wildin omistajalta tyly linjanveto – lähteekö Mikael Granlund? ”GM:lle vihreää valoa”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin omistaja Craig Leopold on fanien tavoin täysin kypsä joukkueensa keskinkertaisuuteen.

Huolimatta siitä, että joukkue taistelee jälleen kerran lännen viimeisistä pudotuspelipaikoista, omistaja on antanut GM Paul Fentonille ”vihreää valoa” aloittaa kokoonpanonsa jälleenrakennus jo ennen tämän kauden siirtotakarajaa, kertoo The Athleticin Michael Russo.

Omistaja ja GM tapasivat pari päivää sitten keskustellakseen joukkueen tulevaisuuden näkymistä. Kapteeni Mikko Koivun loukkaantumisen jälkeen vain yhden voiton seitsemästä pelistään napannut seura ei tule taistelemaan pudotuspeleissä menestyksestä.

Todennäköisimpien lähtijöiden listalla ovatkin ainakin joukkueen suomalaishyökkääjä Mikael Granlund sekä konkarisentteri Eric Staal. Myös alempien kenttien konkarit Eric Fehr, Matt Hendricks sekä Matt Read lisättynä puolustajilla, kuten Brad Hunt, Anthony Bitetto, Nate Prosser ja Matt Bartkowski ovat vapaana vuokrapelaajiksi jokaisen pelatessa sopimustensa viimeistä kautta.

Russo heittää varsinkin Staalin lähdön todennäköisyyden olevan jopa 50 prosentin luokkaa.

Aikoo seurajohto sitten kaupata pelaajiaan siirtotakarajalla tai ei, on joka tapauksessa varmaa, että ensi syksynä kaukaloon luistelee todella isolla kädellä uudistettu Wild-nippu.

LUE MYÖS: Minnesotan tähtihyökkääjältä tyly kuitti ympärillä velloviin siirtohuhuihin


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.