Mikä tuhkimotarina! Anaheim Ducks -veskarille upea nollapeli – ensimmäistä kertaa aloittavana vahtina NHL:ssä

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Ensimmäistä kertaa urallaan NHL-ottelun aloittamaan päässyt maalivahti Kevin Boyle nousi Anaheim Ducksin sankariksi, kun kalifornialaisjoukkue katkaisi seitsemän ottelun tappioputkensa kaadettuaan Vancouver Canucksin maalein 1-0.

26-vuotiaasta Boylesta tuli Ducksien seurahistorian toinen veskari, joka on pystynyt pitämään nollan ensimmäisessä aloittamassaan NHL-kamppailussa.

Aiemmin saman tempun on pystynyt tekemään parhaillaan loukkaantumisesta kärsivä Ducksien ykkösveskari John Gibson huhtikuussa 2014.

35 laukausta Canucksia vastaan torjunut Boyle pelasi ensimmäisen kamppailunsa taalaliigassa viime lauantaina, kun hänet vaihdettiin maalille Chad Johnsonin tilalle toiseen erään Philadelphia Flyerisia vastaan.

Varhain torstaiaamuna pelattu Canucks-kamppailu oli samalla ensimmäinen, jossa Ducksin GM Bob Murray toimi myös joukkueen päävalmentajana annettuaan aiemmin tällä viikolla kenkää joukkuetta luotsanneelle Randy Carlylelle.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?