Lähde: Winnipeg Jetsin kiikarissa todellinen superhankinta – vastikkeeksi kaavaillaan Sami Nikua!

© Kuva: Getty Images

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Nick Kypreosin vihjaili sunnuntaina, että Winnipeg Jets olisi yksi NHL-seuroista, joka olisi valmis pyöräyttämään merkittävän vaihtokaupan.

– Tiedämme, että moni läntisen konferenssin joukkue etsii A-luokan vahvistusta vaihtokaupalla. Nashville ja Winnipeg ovat eturintamassa tässä. Puhuimme viime viikolla siitä, että kummankin joukkueen ensimmäisen kierroksen varaus olisi pelissä, mutta esimerkiksi Artemi Panarinin tai Mark Stonen hankkiminen vaatisi kauppaan mukaan ylimääräisen pelaajalupauksen, Kypreos sanoi.

Panarinin tai Stonen hommaaminen ei kuitenkaan ole ilmaista, sillä vaatimuksena oletetaan olevan ainakin suomalaispuolustaja Sami Niku.

– Winnipegin kohdalla se kiekkolupaus on Sami Niku – AHL:n vuoden puolustaja, jonka nimi on mainittu usein kauppahuhuissa. Jos joku joukkue haluaa tehdä vaihtokaupan Winnipegin kanssa, on todennäköistä, että huippulupaus olisi mukana siinä myös, Kypreos jatkoi.

Niku on pelannut suurimman osan kaudestaan AHL:n puolella, jossa 19 otteluun on kertynyt tehopisteet 3+9=12. 22-vuotias suomalaispakki on pelannut myös NHL:ssä 11 ottelua tehoin 0+2.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!