Ensi kesän varaustilaisuuden maalivahtien ykkösnimenä pidetään yhdysvaltalaista Spencer Knightia. 191-senttinen maalivahti on pelannut tällä kaudella USA:n junioriohjelmissa. USHL:ssä hänen torjuntaprosenttinsa on ollut 92,9.

KHL:ssä pelaa kuitenkin kenties Knightiakin kiinnostavampi maalivahti. 20-vuotias Ilja Konovalov olisi ollut varattavissa jo aiempina vuosina, mutta yksikään NHL-seura ei ole huutanut hänen nimeään.

Tällä kaudella Konovalov on kuitenkin noussut KHL:n eliittiin. Hän johtaa koko sarjaa 10 nollapelillään. Tilastot ovat muutenkin uskomattomat. Torjuntaprosentti on 93,6 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,71, kun hän on päässyt pelaamaan 40 ottelussa Lokomotiv Yaroslavlin maalin suulla.

Konovalovista voisi saada vahvistuksen maalin suulle jo heti ensi kaudeksi. Kun Mikko Koskinen on jo näyttänyt, että KHL:stä löytyy NHL-tason maalivahteja, voi tie olla helpompi myös Konovaloville.