Washington ja San Jose takoivat maaleja kuin kaljaliigassa konsanaan – tasoitus viimeisellä sekunnilla! Katso video

© Kuva: Getty Images

Washington Capitals ja San Jose Sharks tarjoilivat maaleja koko rahan edestä kohdatessaan yön NHL-kierroksella. Sharks kampesi itsensä voittoon kaljaliigalukemiin päättyneessä ottelussa lopulta maalein 6-7.

Sharks rynni mukaan voittokamppailuun sananmukaisesti viimeisellä mahdollisella hetkellä, sillä sen varsinaisen peliajan tasoitus syntyi ottelun päätössekunnilla Evander Kanen ohjatessa illan toisella osumallaan tasoituksen maalin edestä.

Jatkoajalla sankarin viitan kaappasi itselleen vieraiden Tomas Hertl iskemällä illan kolmannen maalinsa. Hertl keräsi lisäksi yhden syöttöpisteen. Neljän tehopisteen iltaa viettivät myös Capitalsin Aleksandr Ovetshkin (3+1) sekä Sharksin Joe Pavelski (1+3).

Katso Kanen viime hetken tasoitusmaali alta: