Vihdoinkin! Syy NHL:ää puhuttaneeseen Columbuksen tähtivahdin hyllytykseen selvisi!

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin tähtivahti Sergei Bobrovskin viime viikkoinen hyllytys puhuttaa edelleen. Uusimpana lusikkansa soppaan tunki entinen NHL-puolustaja Ryan Whitney, joka uskoi jo tietävänsä todellisen syyn episodin taustalla.

– Olen sanonut monesti aiemminkin, että Bobrovsky pitää dokaamisesta. Tämä on vain oma arvioni, mutta olisin yllättänyt mikäli juominen ei olisi ollut syynä hyllytykseen, NHL Networkin kiekkoasiantuntijana nykyisin toimiva Whitney kertoi Spittin´Chiclets -podcastissa.

Nyt asiaan on kuitenkin saatu lopullinen selvyys. Seuran sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline kertoo syynä olleen miehen käytös sen jälkeen, kun maalivahti vaihdettiin pois tolppien välistä ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan.

Tähtiveskari ei kuitenkaan jäänyt tapojen mukaisesti seuraamaan ottelua vaihtopenkin puolelta, vaan ryntäsi suoraan pukukoppiin. Kun päävalmentaja John Tortorella lähetti yhden huoltajista hakemaan miestä takaisin vaihtoaitioon, oli tämä jo ehtinyt riisua varusteensa ja siirtyä suihkun puolelle.

Bobrovski sekä seurajohto puhuivat asiat halki paria päivää myöhemmin, joskin jää nähtäväksi, miten episodi vaikuttaa venäläismaalivahdin jatkoon seurassa tämän kauden jälkeen. Miehen sopimus päättyy tähän kauteen, eikä kaksinkertainen Vezina-voittaja ole vielä suostunut neuvottelemaan jatkosta seuran kanssa.

LUE MYÖS: NHL-seurojen tulevaisuuden lupaukset listattiin – nämä nimet kannattaa painaa mieleen!

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!