NHL:ssä viritellään siirtopommia! Lähde: Sergei Bobrovski saamassa uuden osoitteen? – ”Heidän ykköskohde”

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehden sisäpiiritoimittaja George Richardsin tietojen mukaan Florida Panthers havittelee kiven kovaa vahvistusta tolppien väliin.

– Vaikuttaa siltä, että Panthers on hankkimassa uutta ykkösvahtia ennen helmikuun 25. päivä olevaa siirtorajaa tai sitten kesällä vapaista pelaajista. Seuran ykköskohde on Columbus Blue Jacketsin kaksinkertainen Vezina-voittaja Sergei Bobrovski, jonka sopimus päättyy kesällä, Richards paljasti.

The Athletic -lehti uutisoi, että Bobrovski kieltäytyi kesällä Blue Jacketsin tarjoamasta neljän vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta, joten tästä syystä venäläistähden nimi on pyörinyt tiuhaan siirtohuhuissa.

30-vuotias torjuja on raporttien mukaan halukas siirtymään Floridan alueelle pelaamaan, joten kilpajuoksun suurimmat suosikit ovat paikalliset NHL-seurat Tampa Bay Lightning ja Florida Panthers.

Panthers ei kuitenkaan pelkästään hae Bobrovskia, vaan myös Colorado Avalanchen venäläisvahti Semjon Varlamov on herättänyt seuran kiinnostuksen. Varlamovin sopimus päättyy myös ensi heinäkuun 1. päivä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!