San Jose Sharksiin täksi kaudeksi siirtynyt ja sesongin vaisusti aloittanut Erik Karlsson on päässyt hiljalleen paremmin ja paremmin arkeen käsiksi uusissa maisemissa. Kun nyt jo yhdeksän ottelun pisteputkessa viilettävä ruotsalainen saalisti toissayönä Edmonton Oilersia vastaan massiiviset tehot 1+3=4, teki hän lähivuosien mittapuulla San Jose -historiaa.

Sharksin tuoreesta kasvosta tuli vasta kuudes puolustaja, joka on pystynyt latomaan yhdessä runkosarjan ottelussa neljä pinnaa. Tuo temppu ei ole mikään jokapäiväinen uroteko, sillä edellisen kerran siihen on pystynyt joukkueen toinen tähtipakki Brent Burns marraskuussa 2013. Kanukki nakutti silloin St. Louis Bluesia vastaan tehot 3+1=4.

NHL Public Relations

@PR_NHL
After posting a goal and three assists, @ErikKarlsson65 became the sixth defenseman in @SanJoseSharks franchise history to record four points in a regular-season game and first since Brent Burns on Nov. 29, 2013 (3-1—4 vs. STL). #NHLStats

Viime yönä Karlsson ja moni muu huilasivat peleistä, kun NHL:n ohjelmassa oli vain yksi koitos. Vegas Golden Knights löylytti siinä Arizona Coyotesin numeroin 5-1. Sharks on seuraavan kerran tulessa uudenvuodenyönä Calgary Flamesia vastaan.