Brent Burns ylitti komean rajapyykin – tilastot aivan omaa luokkaa

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin puolustaja Brent Burns ylitti viime yönä komean rajapyykin ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Norris-palkittu puolustaja iski uransa 600. tehopisteen, kun San Jose löylytti kriisiseuraa lukemin 7-3.

Puolustajajärkäle pelaa erinomaista kautta San Josen takalinjoilla. Burns on netonnut kauden 34 ottelussa tehot 4+30. Seuraava rajapyykkikään ei ole kaukana. Burns on pelannut 995 NHL-ottelua ja tuhannen matsin raja on enemmän kuin lähellä.

Burns on ollut liekeissä jo pidempään. Viimeisissä 280 pelaamissaan ottelussa hän on tehnyt 252 tehopistettä. Lukemallaan hän on kaikkien NHL-puolustajien ykkönen. Kaikkien aikojen puolustajien pistepörssissä hän on sijalla 37.

Lue myös: Ikä ei Henrik Lundqvistia hidasta! Venyi uskomattomaan pelastukseen – katso video


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.