Katso video: Jesperi Kotkaniemeltä upea esityö – Artturi Lehkonen iski yön ainoan suomalaismaalin NHL:ssä!

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin suomalaiskaksikko Jesperi Kotkaniemi-Artturi Lehkonen iski komean maalin yön NHL-kierroksella Ottawa Senatorsia vastaan.

Kauden kokonaistehopisteillään 4+8 suomalaistulokkaiden pistepörssin kärkeen ohi Miro Heiskasen noussut Kotkaniemi tarjoili kiekon viekkaasti rystyltä maalin eteen, josta Lehkonen napautti kumilimpun varmasti ohi Senators-vahti Craig Andersonin.

28 ottelussa tehot 5+10 iskenyt Lehkonen on nyt onnistunut viimeisen kolmen ottelun aikana maalinteossa kolmeen otteeseen. Miehen tuorein osuma vei Montrealin ottelussa jo 4-2-karkumatkalle. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 5-2-voittoon.

Katso suomalaiskaksikon värkkäämä maali alta:

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!