Edmontonin tuore päävalmentaja kehuu Mikko Koskista: ”Hän on todella kilpailullinen kaveri”

© Kuva: Getty Images

Edmonton otti keskiviikon vastaisena yönä maukkaan 3-4 -jatkoaikavoiton San Jose Sharksista heti päävalmentaja Ken Hitchcockin Oilers-debyytissä.

Edmontonin kannalta ottelu sai karmaisevan alun, kun Sharksin suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi vei isännät 1-0 -johtoon vain 45 sekunnin pelin jälkeen. Toiseen erään lähdettiin lopulta San Josen 2-1 -johtolukemissa.

– Paransimme koko ajan pelin edetessä. Paransimme toisessa erässä ja vielä enemmän kolmannessa. Tässä joukkueessa on paljon kokoa. Aloimme käyttämään sitä hyväksi etenkin kolmannessa erässä. Se toteutui todella tehokkaasti, Hitchcock puntaroi Oilersin verkkosivuilla.

Jatkoajalla voitto-osuman värkkäsivät Connor McDavid ja Leon Draisaitl, jonka jalasta kiekko päätyi lopulta verkon perukoille.

Yksi Edmontonin onnistujista oli 22 laukausta torjunut Mikko Koskinen, joka esitti muutamia todella tärkeitä torjuntoja.

– Hän on todella kilpailullinen kaveri. Pelaajat tykkäävät pelata hänelle. Näyttää siltä, että meillä on mahdollisuus saada kaksi todella hyvää maalivahtia. Kaksi todella kilpailullista jätkää. Joukkue tarvitsee kaksi hyvää maalivahtia voittaakseen tässä liigassa, Hitchcock totesi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.