Huima paljastus: NHL-seurat tarkkailivat Leijonat-debytanttia – loistaa tällä hetkellä Liigassa

© Kuva: Ilari Isotalo

TPS-hyökkääjä Oula Palve on herättänyt kiinnostusta NHL:ssä saakka.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman paljastaa tuoreimmassa 31 Thoughts –juttusarjassaan, että NHL:n pelaajatarkkailijat olivat katsomassa muun muassa Palvetta Helsingin Karjala-turnauksessa.

26-vuotias Palve pelasi viime viikolla uransa ensimmäiset maaottelut. Hyökkääjä on kypsynyt vasta myöhemmällä iällä kansainvälisen tason pelaajaksi. Tällä kaudella TPS-tähti on viimeistellyt Liigassa 18 otteluun huimat 17 (9+8) tehopistettä.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, mitkä NHL-seurat olivat tarkkailemassa juuri Palvetta, mutta NHL Suomen tietojen mukaan paikan päällä oli tarkkailijoita ainakin Minnesota Wildista, Philadelphia Flyersista sekä Columbus Blue Jacketsista.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!