Romuluinen suomalaishyökkääjä sai NHL-supertähti Drew Doughtyn kiehumaan – ”Se oli hauskaa”

© Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjä Markus Hännikäinen on ryövännyt kaikessa hiljaisuudessa vakituisen paikan Columbus Blue Jacketsin pelaavasta rosterista.

25-vuotias raskaan työn raataja pelaa lähes kaksi minuuttia enemmän keskimäärin ottelua kohden (10:28) kuin kolmella viime kaudellaan.

– Ihan rehellisesti, tähän ei ole mitään taikatemppuja. Ei ole mitään vipua, jota olisin vetänyt tai jotain. Teen vain kovaa töitä ja asioita joita olen ennenkin tehnyt, joten nyt sain mahdollisuuden. Olen pystynyt pelaamaan omaa peliäni – eli tekemään asioita mihin pystyn, Hännikäinen sanoi Columbus Dispatch -lehden haastattelussa.

Hännikäisen rooli joukkueessa on hyvin selkeä. Hän tehtävänään on painaa kovaa työtä alemmissa ketjuissa ja päästä vastustajan ihon alle.

– On vaikeaa olla se jätkä. Kun mahdollisuus aukeaa – minuuttini ovat kuitenkin rajalliset, joten minun täytyy saada siinä ajassa jotain aikaan. Se on vaikeaa, suomalaislaituri kertoo.

Hännikäinen hoiti lauantain Los Angeles Kings -ottelussa tehtävänsä mallikkaasti, kun hän pääsi tähtipuolustaja Drew Doughtyn ihon alle kahdella kovalla niitillään. Doughty antoi seuraavassa aloituksessa täyslaidallisen Hännikäiselle, mutta tämä vain huvitti suomalaishyökkääjää.

– Oi kyllä, hän piti minusta. Se oli hauskaa. Se oli hyvä asia. Kun pääsee jonkun ihon alle, se on mahtavaa. Se tekee pelaamisesta niin paljon hauskempaa, Hännikäinen virnuili.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.