Ohhoh! NHL-tähti Evander Kane haastettiin oikeuteen – nainen vaatii yli 6 miljoonan korvauksia

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin tähtihyökkääjä Evander Kane on haastettu oikeuteen, uutisoi TMZ Sports –sivusto.

Kanteen alullepanija on ”Jane Doe” nimimerkkiä (yksityisyytensä suojelemiseksi) käyttävä nainen, joka väittää Kanen luvanneen maksaa tälle 3 miljoonaa dollaria heidän lapsensa abortoinnista. Kyseinen summa jäi lopulta kuitenkin saamatta.

Doen mukaan kaksikko aloitti seurustelun vuonna 2015. Hän tuli raskaaksi vuotta myöhemmin, mutta tuolloin molemmat halusivat tehdä abortin.

Suhde jatkui, jonka seurauksena nainen tuli jälleen raskaaksi vuonna 2017. Doe väittää Kanen painostaneen häntä tekemään abortin, koska lapsi vahingoittaisi hänen jääkiekkouraansa. Kane seurusteli lisäksi toisen naisen kanssa.

Doe ja Kane jatkoivat seksuaalista suhdettaan, ja kuten arvata saattaa, nainen tuli kolmannen kerran raskaaksi toukokuussa 2018. Tällä kertaa nainen ei halunnut kuitenkaan tehdä aborttia.

Haasteensa mukaan Doe väittää Kanen kertoneen raskauden olevan ”suuri virhe” haluten tämän tekevän jo kolmannen abortin. Nainen kuitenkin kieltäytyi, jonka seurauksena Kane tarjosi hänelle miljoona dollaria mielensä muuttamiseksi. Tämä ei Doelle kuitenkaan kelvannut, joten Kane palasi takaisin ja tarjosi kolmea miljoonaa. Tästä hän ei enää kieltäytynyt.

Doen mukaan abortti suoritettiin kesäkuussa, mutta Kane ei maksanut hänelle koskaan lupaamiaan rahoja.

Nyt nainen vaatii oikeudessa yli kuuden miljoonan dollarin korvauksia.

TMZ Sports tavoitti Kanen asianajajan, joka kieltäytyi kommentoimasta asiaa.