Kommentit lupailevat hyvää – Kasperi Kapanen tekemässä lopullisen läpimurtonsa NHL:ssä?

© Kuva: Getty Images

Nuorten maailmanmestari Kasperi Kapasen alku NHL-jäillä on tämän syksyn osalta ollut lupaava. Kolmessa ottelussa suomalainen on nakuttanut tehot 1+1 ja tehotilastokin on plussan puolella.

Vaikka suomalaiselta on esimerkiksi uransa ottelumäärän – runkosarjassa 58 ja pudotuspeleissä 13 mittelöä – perusteella lopullinen paikka vakiorosterissa ottamatta, on Kapanen nyt ilmeisen lähellä huippukuntoaan.

Siihen suomalaisen omat kommentit viittasivat.

– Tunnen olevani valmis. Itseluottamukseni on kohdallaan, ja olen pelannut joitakin hyviä otteluja, Kapanen puhui NHL.com/fi:n mukaan syksyllä.

Toronto Maple Leafsin organisaatioon sesongilla 2015-16 liittynyt Kapanen on saanut vielä vähän vastuuta siihen nähden, että hän on joukkueen mukana nyt jo neljättä kauttaan. Nyt tilanne on se, että parhaimmillaan isokin ruutu on mahdollinen.

– Jos Kapanen pelaa täysillä joka ilta, hänen paikkansa on parhaiden pelaajien seurassa, Maple Leafsin päävalmentaja Mike Babcock muotoili.

Hyökkääjän korkein kausikohtainen ottelumäärä runkosarjassa on 38 ottelua. Jos nyt samat otteet jatkuvat, saanee suomalainen selvästi enemmän vastuuta.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.