NHL paljasti suunnitelmansa: Jääkiekon World Cup tekemässä paluun?

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon World Cup on tekemässä paluun syksyllä 2020, kirjoittaa The Athleticin toimittaja Corey Masisak Twitter-tilillään.

NHL:n varakomissaari Bill Daly kuitenkin muistutti Masisakille, että mikäli NHL tai sen pelaajayhdistys (NHLPA) käyttää ensi vuonna oikeuttaan katkaista nykyinen työehtosopimus, niin tällöin huipputurnaus jää järjestämättä.

Muutoin suunnitelmille ei pitäisi olla mitään esteitä.

World Cup järjestettiin edellisen kerran vuonna 2016. Tuolloin turnaukseen osallistui Suomi, Kanada, Yhdysvallat, Ruotsi, Venäjä, Tshekki, Team Eurooppa (eurooppalaiset pelaajat, jotka eivät edusta edellä olevia maita) ja Team Pohjois-Amerikka (23-vuotiaat tai sitä nuoremmat kanadalaiset- ja yhdysvaltalaiset pelaajat).

Turnauksen voitti Kanada.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!