Kovaa puhetta! Tampa Bayn supertähti varoittaa muita NHL-seuroja: ”Keskeneräisiä asioita hoidettavana”

© Kuva: Getty Images

Tampa Bay Lightning oli yksi viime kauden suurimmista Stanley Cup -ehdokkaista.

Matka pudotuspeleissä tyssäsi kuitenkin itäisen konferenssin finaaleihin, kun mestarijoukkue Washington Capitals nujersi Tampan voitoin 4-3.

– Heidän koko joukkueensa pelasi uskomattomat pudotuspelit. Jokainen kentällinen pelasi elämänsä parasta kiekkoa. En ole varma, kykeneekö kovinkaan moni heistä pelaamaan enää samoin kuin tuossa sarjassa. Jokaisen jätkän, johtajista muihin pelaajiin, tulee olla valmiina pelaamaan parasta peliään, Lightningin supertähti Nikita Kutsherov puntaroi The Athletic -sivuston toimittaja Joe Smithille.

Runkosarjassa huimat 100 tehopistettä viimeistelleelle Kutsheroville ja koko Tampan joukkueelle jäi sarjasta katkera maku suupieliin. Tulevalla kaudella tämä katkeruus on määrä purkaa muihin NHL-seuroihin.

– Meistä tuntuu, että meiltä jäi keskeneräisiä asioita hoidettavaksi. Olemme todella lähellä. Jonain päivänä pääsemme tavoitteeseemme, se on varma. Kaikki tavallaan räjähtää siinä vaiheessa, Kutsherov varoitti.

– Meidän tulee olla johdonmukaisempia, rauhallisempia siinä vaiheessa kun asiat eivät mene hyvin. Aina vain uskoa itseemme… kolme maalia vastustajaa perässä? Voimme ratkaista pelin välittömästi.


PÄIVÄN VIHJE: COLORADO AVALANCHE – ARIZONA COYOTES

Dominoiko Colorado Arizonaa vastaan ilman ykköstähtiäänkin?