Vegas Golden Knightsin maalitykki William Karlsson uskoo, että hän pystyy uusimaan viime kaudella saavuttaman menestyksensä, ja ansaitsemaan siten pitkän ja rahakkaan sopimuksen.

Päättyneellä kaudella ruotsalaishyökkääjä merkkautti huimat 43 maalia ja 78 tehopistettä ansaiten vuoden mittaisen ja 5,25 miljoonan dollarin arvoisen jatkopahvin.

– Lyön hieman vetoa itseni puolesta. Olisi ollut hienoa saada pitkä jatkosopimus, mutta emme päässeet yhteisymmärrykseen. Molemmat osapuolet halusivat pitkän sopimuksen, mutta toistaiseksi emme saaneet sitä toimimaan, Karlsson paljasti NHL.comille.

– Uskon, että kykenen pelaamaan jälleen hyvän kauden. Näytän, ettei viimeisin vuosi ollut pelkkä suonenveto ja ansaitsen sitä kautta pitkän jatkosopimuksen.

Karlsson pelasi sensaatiokautensa kahden vaisumman kauden perään, jotka eivät toimineet riittävän hyvänä valuuttana sopimusneuvotteluja varten. Myöskään hyökkääjä itse ei ollut tyytyväinen suorituksiinsa Columbus Blue Jacketsissa.

– En osaa sanoa, mitä Columbuksessa lopulta tapahtui. Itseluottamukseni oli tuolloin heikolla tasolla. Halusin vain saada mahdollisuuden näyttää, mitä kykenen tekemään. Vegas antoi minulle sen mahdollisuuden. Vegas antoi monelle muullekin sen mahdollisuuden, Karlsson sanoi.

Mikäli Karlsson kykenee paukuttamaan toisen yli 40 maalin kauden, ei 9 miljoonan dollarin vuosipalkka olisi tuolloin enää lainkaan kyseenalainen.