Liiga Alumni räväyttää – NHL-otteluita omaaville perustetaan oma Alumni-yhdistys

© Kuva: Getty Images

Entisille ja aktiiveille NHL-pelaajille on perustettu yhtienen Alumni Liiga Alumnin yhteyteen. Se toimii yhtenä paikallisalumnina muiden Liiga Alumniin kuuluvien liigaseurojen paikallisalumnien kanssa.

Suomalaisten NHL-pelaajien Alumnin tehtävä on koota entiset ja nykyiset suomalaiset NHL-pelaajat yhteen ja toimia heidän asioidensa edistämiseksi. Alumni toimii yhtenä paikallisalumnina Liiga Alumnin alaisuudessa ja sen päätarkoitus on olla yhdysside nykyisten ja entisten suomalaisten NHL-pelaajien välillä, sekä myös Liiga Alumniin ja Liigaan päin.

Alumnin yksi tärkeä tehtävä on toimia vuosittaisten Liiga Alumnin järjestämien hyväntekeväisyysotteluiden yhdyssiteenä entisiin ja nykyisiin NHL-pelaajiin. Näin Alumni pyrkii avustamaan tapahtumien joukkueiden kokoamisessa.