NHL:n tulokasjoukkue Vegas Golden Knightsin viime kauden sensaatiomaisen menestyksen yksi kulmakivistä, loistavasti pelannut maalivahti Marc-André Fleury, ei anna ihmisten puheiden niin sanotusta toisen kauden kirouksesta häiritä itseään.

– En kiinnitä huomiota siihen, mitä ihmiset puhuvat. Vain sillä on merkitystä, että me itse uskomme menestysmahdollisuuksiimme, Fleury toteaa NHL.comille ja jatkaa:

– Meillä on hyvä porukka, ja valmentajamme tekevät loistavaa työtä. Emme aloita nyt kaikkea alusta, vaan olemme hyvissä asemissa.

33-vuotias Fleury allekirjoitti heinäkuun alussa kasinokaupungin joukkueen kanssa kolmivuotisen ja 21 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Kontrahti alkaa miehen nykyisen, vielä ensi kauden kattavan sopimuksen päätyttyä, joten hänet nähdään ritareiden paidassa ainakin kevääseen 2022 asti.

Kokenut vahti kärsi viime kaudella loukkaantumisesta, mutta esitti kentällä ollessaan huippuotteita. Runkosarjassa hänen torjuntaprosenttinsa oli 46 ottelussa 92,70. Tismalleen samainen tilasto saatiin myös 20 pudotuspeliottelussa.