NHL-seuran tähtipuolustaja oudossa tilanteessa – nostaa jättipalkaa ja pelannee vähäisiä minuuttimääriä

Carolina Hurricanes on kesän aikana ollut aktiivinen liikkeissään. Pitkäaikainen ykköstykki Jeff Skinner kaupattiin Buffaloon ja puolustus sai kesän aikana täytettä Calvin de Haanin ja Dougie Hamiltonin muodossa.

Pakistossa on nyt laatua ja nimiä runsaasti. Se tarkoittaa joukkueen kulmakiviin kuuluneelle Justin Faulkille muutosta.

– Faulkin tilanne on outo, sillä Hurricanes maksaa hänelle kuuden miljoonan dollan palkkaa, josta palkkakattoon kuluu 4,83 miljoonan dollaria, jotta hän pelaa kolmosparin minuutteja Dougie Hamiltonin ja Brett Pescen takana. Faulk mitä luultavammin menettää kapteeniutensa, kun Rod Brind’Amour uudistaa joukkueen kapteenistoa ja luultavasti menettää kirjaimen pelipaidastaan kokonaan, näkee The News & Observerin toimittaja Luke Decock.

– Hurricanes ei tosin tunne taloudellista painetta kaupata häntä. Heillä on runsaasti tilaa palkkakatossa ja heillä on Faulkin myötä mihin tahansa joukkueeseen vertailun kestävä kolmospari.

Vaikka aluksi tilanne voi näyttää pahalta Faulkin kannalta, ei se välttämättä sitä ole.

– Tämä ei välttämättä ole huonoin mahdollinen tilanne Faulkin kannalta. Hän on vaarallinen uhka vastustajan kolmos-neloskenttiä vastaan, hänellä on enemmän tilaa hyökätä ja pienempi riski virheisiin omassa päässä. Lisäksi hän pääsee silti yhä toiseen ylivoimakentälliseen.

– Hän saattaa olla oman joukkueensa Matt Cullen, mutta siniviivalla: peluutuksellinen painajainen, joka leikkaa vastustajaa palasiksi.

Lopulta Faulkin itse pitää pystyä suhtautumaan asiaan ammattimaisesti.

– Paljon on kiinni Faulkista itsestään. Millaisessa kunnossa hän tulee mukaan ja miten hän käsittelee selkeän arvonalennuksen, mutta on olemassa konkreettista hyötyä sekä hänelle että joukkueelle, mikäli asiat menevät hyvin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.