Nyt meni järjettömäksi! NHL:n kriisiseuran tähti vaatii järkyttävää palkkaa – ”Tämä olisi ennätystapaus”

© Kuva: Getty Images

Kanadalaishyökkääjä Mark Stone ja NHL:n kriisiseura Ottawa Senators eivät ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta.

Jos seuran ja pelaajan välistä näkemyseroa katsoo, ei uutta sopimusta nähdä välttämättä ainakaan hetkeen. Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Senators on asettanut välimieskäsittelyssä Stonen arvoksi tasan viisi miljoonaa dollaria, kun taas 26-vuotiaan hyökkääjän leiri vaatii jopa yhdeksän miljoonan dollarin palkkaa.

Jos Senators lopulta suostuu maksamaan Stonen vaatiman summan, se olisi NHL:n historian suurin välimieskäsittelyssä tarjottu palkka. Aikaisempi ennätys on nykyisin Montreal Canadiensia edustavan puolustajan 7,5 miljoonan dollarin palkka, jonka hän sai kolmannen osapuolen avulla.

Stone summasi päättyneellä kaudella 20 maalia ja 62 tehopistettä. Senators-tähti ei ole koskaan ylittänyt 65 tehopisteen rajaa NHL:ssä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!