Mikael Granlundin ketjukaveri sai jättisopimuksen sekä mehukkaan palkankorotuksen

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild välttää lauantain välimieskäsittelyn, kun se onnistui neuvottelemaan viime kauden sensaatiohyökkääjälle Jason Zuckerille uuden jatkosopimuksen.

Mikael Granlundin ja sentteri Eric Staalin ykkösketjun kolmas lenkki allekirjoitti yhteensä viiden vuoden ja 27,5 miljoonan dollarin sopimuksen Wildin kanssa. Näin ollen laituri tienaa kaudesta 5,5 miljoonaa.

Palkankorotus on tuntuva, sillä viimeiset kaksi kautta Zucker tienasi vuosittain kaksi miljoonaa dollaria. Korotukseen vaikutti suuresti viime kauden läpimurtokausi, kun mies rikkoi ennätyksensä tehtailemalla 33 maalia ja yhteensä 64 tehopistettä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!