Jaromir Jagr oli sanansa mittainen mies – valmentaja kertoi osuvan tarinan tshekkiläisen itseluottamuksesta

© Kuva: Getty Images

Jaromir Jagrin ura NHL:ssä saattaa olla päättynyt, mutta miehestä puhutaan ison veden takana edelleen. The Score uutisoi Torontossa viime viikonloppuna järjestetystä jääkiekkovalmentajien suurkokouksesta, missä tunnetut NHL-vaikuttajat pääsivät kertomaan tarinoitaan maailman kovimman kiekkosarjan arjesta.

Yhdessä tarinassa Jagr esitti pääosaa. Tshekkilegendaa New Jersey Devilsissä ja Florida Panthersissa valmentanut Dave Barr päätti kertoa tapahtumasarjasta, jossa Jagr halusi vaikuttaa peliaikaansa.

Barr kertoo olleensa valmentajien toimistossa, kun oveen koputettiin. Jagr oli oven takana ja halusi välittää kiireisen viestin.

– Kerro päävalmentajalle, että oloni on todella hyvä tänään. Oloni on hyvä. Kerro se valmentajalle. Teen pisteitä. Teen maaleja varmasti, Jagr kertoi oven avanneelle Barrille.

Barr välitti viestin päävalmentajalle, joka lupasi tshekkiläiselle muutaman ylimääräisen vaihdon.

Hyökkääjä piti sanansa ja kiitti luottamuksesta. Joukkue voitti sinä iltana, ja Jagr nakutti tehot 2+2.

Seuraava päivä. Jagr saapui taas oven taakse ja kertoi valmentajalle olonsa olleen loistava. Hän toivoi lisää vaihtoja. Kuinka ollakaan, toisessa pelissä Jagr iski hattutempun ja sai lisäksi yhden syöttöpisteen.

Barr muistelee, että seuraavasta Jagrin vierailusta kului jokunen viikko. Oveen koputettiin, ja Barr tiesi sen olevan tshekkiläispelaaja. Tällä kertaa mies ei ollut yhtä innoissaan.

– Kerro päävalmentajalle, että palasin äsken Vegasista ja että oloni on p*ska. Älkää peluuttako minua liikaa tänään!

Tarina ei kerro monta maalia Jagr teki sinä iltana.

 


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.