Lähde: Erik Karlsson ei haluasi lähteä Ottawasta – muut NHL-seurat luovuttamassa

© Kuva: Getty Images

Kesän kuumimpiin NHL:n puheenaiheisiin on kuulunut ruotsalaistähden Erik Karlssonin siirtokuviot. Tähtipuolustajalla on riittänyt ongelmia Ottawa Senatorsissa, ja useat NHL-seurat ovat olleet kiinnostuneita tekemään kauppaa pelaajan palveluksista.

Sporstnetin toimittaja Elliotte Friedman kommentoi urheilukanavan lähetyksessä Karlssonin kuvioita. On paljastunut, että ruotsalainen haluaisi sittenkin jäädä Ottawaan, ellei organisaatiossa olisi tällä hetkellä totaalista kaaosta päällä. Seuran johtoportaan henkilöt omistajista lähtien ovat olleet otsikoissa erilaisten kohujen takia, eikä sen taloustilanteessa ole hurraamista.

Myös pukokopissa on riittänyt ongelmia, kun Karlssonin joukkuekaverin Mike Hoffmanin tyttöystävää syytettiin ruotsalaisen ja tämän vaimon vainoamisesta. Ottawa ratkaisi tilanteen kauppaamalla tähtihyökkääjän muualle.

Dallas ja Tampa Bay luovuttamassa

Ottawa säästäisi ison summan rahaa, jos se vaihtaisi Karlssonin pois. Se saisi puolustajasta vielä tuntuvan korvauksen, kun tämän sopimus kattaa vielä seuraavan kauden. Karlssonin sopimustilanne on kuitenkin osoittanut myös taakaksi vaihtomarkkinoilla.

Friedman lisää, että Norris-voittajan perässä olleet Tampa Bay Lightning sekä Dallas Stars ovat pian kääntämässä selkänsä Ottawalle. Tampa Bayn pelaajamateriaali on jo NHL:n eliittiä, eikä sillä ole palavaa tarvetta maksaa kovaa hintaa Karlssonista, joka voi vuoden päästä siirtyä muualle ilmaiseksi.

Myös Dallas on huolestunut Karlssonin lyhyestä sopimusta ja pelkää tämän olevan vain yhden vuoden lainapelaaja. Lähteiden mukaan Ottawa on pyytänyt Karlssonista lupaavaa Miro Heiskasta, eikä tähtipaidat lämmenneet ajatukselle.

Vegas Golden Knightsin huhutaan olevan myös kiinnostunut Karlssonista, mutta Friedman kertoo seuran tavoittelevan enemmänkin Ottawan varakapteenia Mark Stonea.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!