New York Islandersin kesän ykkösvaraus Oliver Wahlström säväytti välittömästi seuran tulokasleirillä.

Leiriryhmä pelasi torstaina kaksi 20 minuutin miniottelua, jossa pelaajat jaettiin kahteen eri joukkueeseen – Team White (valkoinen) ja Team Blue (sininen).

18-vuotias Wahlström pelasi sinipaitaisessa joukkueessa, joka voitti ensimmäisen pelin voittolaukauskisan jälkeen numeroin 5-4. Yhdysvaltalaissyntyinen hyökkääjä iski kaksi maalia, joista etenkin toinen oli huimaa katsottavaa. Wahlström laittoi ensin nippuun peräti kolme valkopaitaa taiturimaisilla kärkikynillään. Tämän jälkeen hän päätti yksilösuorituksensa nostamalla kiekon ohi maalivahti Eamon McAdamin.

Toisessa ottelussa Wahlström iski illan kolmannen osumansa. Team White voitti kamppailun lopulta rankkareilla maalein 3-2.

Loppuunmyytyä tapahtumaa oli tullut seuraamaan usea silmäpari, joka nautti täysin rinnoin numerolla 11 huudetun pelaajan taidonnäytteistä. Wahlström oli itsekin äimistynyt tekemästään highlight-osumasta.

– En oikein tiedä, mitä siinä todellisuudessa tapahtui. Yritin vain leikata sisään ja se näytti toimivan. Se oli todella hauskaa, Wahlström kertasi maaliaan The Sports Daily -lehdelle.

Moni faneista saapui paikan päälle jo tunteja ennen ensimmäisen ottelun alkua.

– Se oli uskomatonta. Se kertoo ihmisten intohimosta joukkuetta kohtaan. Heidän kannustuksensa tänään oli jotain mahtavaa, Wahlström hehkutti.