NHL-toimittaja povaa Auston Matthewsille ja seurakaverille huimaa jättipottia: ”Naurettavaa ajatella, että hän saisi 4-5 miljoonaa vähemmän”

The Sports Networkin sisäpiiriläinen Darren Dreger povaa Toronto Maple Leafsin supertähti Auston Matthewsille huimaa jättipottia kaudesta 2019-2020 lähtien.

– En usko hänen pääsevän lähelle Connor McDavidiin vuosipalkkaa (kaudesta 2018-19 alkaen 12,5 miljoonaa dollaria), mutta hän tulee saamaan enemmän kuin Jack Eichel (10 miljoonaa). Ehkä noin 11 miljoonaa, Dreger ynnäsi tiistaina Toronto 1050:n radio-ohjelmassa.

Dregerin mielestä Leafsin toinen tähtihyökkääjä, Mitchell Marner ei tule jäämään kauas Matthewsin palkkakuitista. Marnerin, 20, nykyinen sopimus umpeutuu samaan aikaan kuin Matthewsin, eli ensi kauden jälkeen.

– Olisi naurettavaa ajatella, että Marner saisi 4-5 miljoonaa vähemmän kuin Matthews. Jos katsoo McDavidin ja Leon Draisaitlin sopimuseroja… Draisaitl on helvetinmoinen jääkiekkoilija. Mielestäni Edmonton Oilers kohteli häntä huonosti viime kaudella, mutta hän on kuin hevonen. Hänen ja McDavidin välillä on neljän miljoonan erotus. En näe, että vastaavaa syntyy Matthewsin ja Marnerin osalla, Dreger jatkoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.