Lähtö tulossa? Suomalaismaalivahdille ei löydy tilaa NHL-seurasta

© Kuva: Getty Images

Maalivahti Christopher Gibsonille ei ole avautumassa NHL-paikkaa myöskään ensi kaudeksi, arvelee TSN.

Kanadalaismediassa uskotaan, ettei New York Islandersin GM Lou Lamoriello aio nostaa suomalaisvahtia NHL:ään, vaikka hän saisikin jatkaa vielä organisaatiossa. Tämän lisäksi Islanders on suunnannut katseensa maalivahtimarkkinoille.

Gibsonin kohdalla tulevaisuus on siis hämärän peitossa. 25-vuotias suomalaismaalivahti on pelannut viimeiset kolme kautta AHL:ssä, eikä ainakaan Islandersissa ole aukeamassa tilaa NHL:n puolelta. Maalivahdilla on myös sopimus katkolla tänä kesänä, mikä voi hyvinkin tarkoittaa sitä, ettei häntä nähdä seurassa enää ensi kaudella.

Gibson pelasi kuluneella kaudella lähes 40 ottelua Islandersin farmijoukkue Bridgeport Sound Tigersin maalilla. Hän pääsi pelaamaan myös kahdeksan ottelua NHL:ssä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!