Capitals-tähtihyökkääjä puhkesi kyyneeliin mestaruusjuhlissa – kylmät väreet tästä haastattelusta

Washington Capitalsin tähtihyökkääjä T.J. Oshie ei pidätellyt tunteitaan jäällä sen jälkeen, kun joukkue juhli Stanley Cup -mestaruutta.

Pudotuspeleissä loistavat 21 tehopistettä 24 otteluun iskeny yhdysvaltalaishyökkääjä on kulkenut pitkän matkan yliopistokiekkoilijasta NHL-mestariksi.

– Meillä on se (mestaruus) nyt. Vaikea kuvailla tunteita. Jos ei lasketa hääpäivääni ja kahden tyttäreni syntymäpäiviä, tämä on paras fiilis, mitä minulla on koskaan ollut, Oshie kertoi ääni väristen Sportsnetin haastattelussa.

Jokainen urheilija tietää, kuinka tärkeässä roolissa vanhemmat ovat, kun tähdätään lajista riippumatta huipulle. Oshien oli vaikea pidätellä tunteitaan, kun toimittaja mainitsi hänen sairaan isänsä, joka oli katsomossa todistamassa poikansa mestaruusjuhlia.

– Nyt saat minut todellakin itkemään. Isäni on tuolla katsomossa. Hänellä diagnosoitiin Alzheimerin tauti, eikä hän muista paljoa, mutta voit olla varma, että hän muistaa tämän, Oshie sanoi painokkaasti.

31-vuotias Oshie pelasi pitkään St. Louis Bluesissa, josta hän siirtyi muutama vuosi sitten Washingtoniin. Viime kesänä hän teki pitkän jatkosopimuksen. Harva varmasti uskoi, että mestaruus tulisi heti ensimmäisellä kaudella pitkästä sopimuksesta.

– Tämä oli paljon muustakin kiinni kuin minusta ja siitä, mitä tein jäällä. En ole ikinä ollut näkemässä aikaisemmin, että joukkue hitsautuisi näin hyvin yhteen.

Katso Oshien koko haastattelu videolta yläpuolelta!


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!