St. Louis Bluesin johtoporras on antanut seuran GM:lle Doug Armstrongille täydet oikeudet tehdä tänä kesänä merkittävä hankinta keskushyökkääjän pelipaikalle.

Armstrong sanoi NHL.comille, että Blues on antanut täyden rahoituksen uuden keskushyökkääjän hankkimiseen, joko vaihtokaupan tai vapaiden pelaajien avulla.

– Kyllä. Meillä on ”palasia” liikutettavana. Meillä on ensimmäisen kierroksen varaus, jonka voisimme vaihtaa pelaajaan, joka auttaisi meitä heti. Moni asia muuttuu Draft Combinen ja kesäkuun 25. päivän välillä, jolloin voit alkaa neuvottelemaan vapaiden pelaajien kanssa. Siellä on muutama pelaaja, joista olemme hyvin kiinnostuneita, jos heistä tulee vapaita pelaajia, Armstrong sanoi NHL:n virallisilla verkkosivuilla.

Blue kauppasi kesken kauden keskushyökkääjä Paul Statstnyn pois, mutta kokeneen jenkkisentterin sopimus päättyy tähän kauteen ja hän on vapaa pelaaja heinäkuussa. Stastny on avoin palaamaan takaisin Bluesiin. (Lue tästä.)

Siirtomarkkinoiden ehdottomasti kovin nimi on New York Islandersin tähtisentteri John Tavares, jonka perässä Armstrongin voidaan olettaa olevan.

Muita vapautuvia keskushyökkääjiä ovat muun muassa Joe Thornton, Tyler Bozak ja Valtteri Filppula.