Edmonton Oilersin palkkalistoilla toimiva toimittaja Bob Stauffer paljasti keskiviikkona, että Oilersilta voidaan odottaa vaihtokauppaa kesällä.

– En usko, että Oilers kauppaisi ensimmäisen kierroksen (10.) varausvuoroaan välittömän avun toivossa. Oilers ei myöskään metsästä aivan niitä kalliimpia vapaita pelaajia. Näen heidän kuitenkin kauppaavan pelaajaa, jonka pitkä sopimus on vielä kesken. Oilers haluaa kaupassa vastikkeena valmiin ”ainesosan” kokoonpanoonsa, Oilersin sisäpiiriin kuuluva Stauffer kertoi Edmonton Journal -lehden mukaan.

Taylor Hall ja Jordan Eberle -vaihtokaupat ennakkoon raportoinut Stauffer ei kertonut varsinaisesti kaupattavan pelaajan nimeä, on Oilersilla vain muutama pelaaja, jolla on pitkä sopimus kesken. Nämä pelaajat ovat: Connor McDavid (8 vuotta), Leon Draisaitl (7), Oscar Klefbom (5), Adam Larsson (3), Ryan Nugent-Hopkins (3) sekä Zach Kassian (2).

Edmonton Journal -lehden toimittaja David Staples arveli, että kaupattava pelaaja olisi tähtipuolustaja Klefbom, jolla on vielä viisi vuotta sopimuksessa jäljellä.