Venäläishyökkääjä Jaroslav Kosovin mestaruusjuhlat saivat toukokuussa ikävän käänteen, kun 24-vuotias jäi kiinni autolla ajamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena.

Erikoista tapauksessa on se, että todistajien mukaan Kosov hyppäsi kotiin lähtiessään taksin kyytiin, mutta kesken ajomatkan kuski ja Kosov vaihtoivat paikkoja, koska Kosovin mielestä taksikuski ajoi liian hitaasti.

Joukkueen mukaan Kosovin ajokortti on asetettu hyllylle, jossa se lepää seuraavat 1,5-2 vuotta.

KHL-seura Ak Bars Kazanin riveissä kautensa päättänyt Kosov pidätettiin päihteiden vaikutuksen alaisena ajamisesta myös vuonna 2015 Magnitogorskissa.

Kosovin sopimus Kazanin kanssa päättyi tähän kauteen ja nyt mies haluaa jatkaa uraansa NHL:ssä ja Florida Panthersissa, joka varasi isokokoisen (192cm, 100kg) hyökkääjän NHL-draftin viidennellä kierroksella kesällä 2011.

– Teimme Kosoville sopimustarjouksen, mutta hän haluaa mennä Foridaan, Kazanin GM Rafik Jakubov kertoi venäläiselle Championat -lehdelle.

Kosov pelasi menneellä kaudella sekä Metallurg Magnitogorskin että Kazanin riveissä yhteensä 38 runkosarjaottelua tehoin 5+9=14. Pudotuspelejä hänelle kertyi 11, joissa Kosov takoi kolme maalia ja kaksi syöttöpistettä.