Ongelmahyökkääjä Evander Kane solmi viimein unelmasopimuksen – Buffalo Sabres sai varausvuoronsa

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharks ja Evander Kane ovat solmineet uuden jatkosopimuksen. Voimahyökkääjä saapui Sharksin ryhmään talvella, mutta olisi ilman jatkopahvia joutunut etsimään uutta joukkuetta muualta jo tänä kesänä.

Sharks vahvisti, että Kane allekirjoitti sopimuksen, joka kestää seuraavat seitsemän kautta. Seura ei halunnut julkaista enempää yksityiskohtia, mutta esimerkiksi NHL-sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun on paljastanut, että Kane kuormittaa Sharksin palkkakattoa seitsemän miljoonan vuosiansioillaan.

Uusi jatkosopimus tietää hyvää myös Kanen ex-seuralle Buffalo Sabresille, mistä tähtihyökkääjä lähti hankalien vaiheiden jälkeen ovet paukkuen. Sopimuksen myötä, Sabres saa Sharksilta vuoden 2019 ykköskierroksen varausvuoron. Ehto voi siirtyä vuoteen 2020, jos Sharks ei etene ensi keväänä pudotuspeleihin.

Kanen uusi jatkosopimus aiheutti paljon keskustelua. Se saattoi esimerkiksi varmistaa Sharks-ikoni Joe Thorntonin lähdön seurasta, kun Sharksilla ei ole enää varaa tehdä uutta kallista sopimusta. Monet pohtivat, että nyt Sharks on myös jättäytynyt pois John Tavaresin metsästyksestä.

Tavares on tämän kesän kuumin vapaa agentti, jos hän ei tee jatkoa New York Islandersin kanssa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!