Kova kolaus! Boston Bruinsille valtava menetys ennen kuolemanpeliä – ”Hän on ulkona”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins ilmoittaa verkkosivuillaan, että tähtipuolustaja Torey Krug joutuu jäämään sivuun tämäniltaisesta kohtaamisesta Tampa Bay Lightningia vastaan.

Krug kärsii alavartalovammasta, joka on seurausta joukkueiden välisestä edellisestä kamppailusta.

– Hän on ulkona. Tilannetta arvioidaan edelleen, mutta toistaiseksi ei näytä hyvältä, Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy huokaili.

27-vuotiaan kiekollisen puolustajan poisjäänti nostaa Nick Holdenin mukaan pelaavaan kokoonpanoon. Vasemmalta ampuva Holden on pelannut toistaiseksi vain yhden pudotuspeliottelun, ja nyt hänellä on todella isot saappaat täytettävänään.

– Nick tulee sisään. Menetämme Toreyn, joka on meille valtava pelaaja. Pelaaja joka pystyy tehostamaan hyökkäyspeliämme. Mutta Nick on tehnyt hyvää työtä, joten hän nousee kokoonpanoon, Cassidy jatkoi.

Krug johtaa NHL:n pudotuspeleissä puolustajien pistepörssiä 12:lla tehopisteellään (3+9) ja on yksi Bruinsin tärkeimmistä ylivoimapelin moottoreista.

– Tämä on todella kova isku. Krug on pelannut todella hyvän runkosarjan ja pudotuspelit. Hänenlaistaan pelaajaa on vaikea korvata. Mutta olemme aiemminkin menettäneet paljon avainpelaajia, jonka jälkeen muut ovat nostaneet tasoaan, Bruins-hyökkääjä David Krejci sanoi.

Tampa Bay johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1, joten Bostonilla ei ole varaa hävitä enää peliäkään. Ensimmäinen niin sanottu kuolemankamppailu käydään tänä iltana kello 22:05.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!