Kakkua tulossa? Minnesotan NHL-supertähti telottiin brutaalilla tavalla – ”Ettekö v***u vihellä tuota?”

Minnesota Wildin ja Winnipeg Jetsin välisessä neljännessä pudotuspelikamppailussa nähtiin hyvin paljon kohua aiheuttanut tilanne.

Jetsin puolustaja Josh Morrissey sortui avauserässä rumaan temppuun, kun hän iski poikittaisella mailalla Wildin tähtihyökkääjää Eric Staalia pään ja niskan seudulle.

23-vuotias kanadalaispakki ei saanut tapauksesta ollenkaan jäähyä, mutta TSN:n toimittaja Derren Dregerin mukaan nuorukaista voi odottaa NHL:n kurinpidon tutkimusten jälkeen mahdollisesti pelikielto.

Runkosarjassa huikeat tehot 42+34=76 summannut Staal oli iskun jälkeen pahasti tuskissaan, mutta pystyi Wildin onneksi jatkamaan pelaamista.

Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau oli Morrisseyn tempun jälkeen aivan raivona vaihtopenkillä.

– Ettekö v*ttu viheltää tuota, Boudreau latasi.

Jets voitti lopulta lukemin 2-0 ja nousi pudotuspelisarjassa johtoon otteluvoitoin 3-1.

– Tuomarit päättivät jättää sen viheltämättä, koska heillä oli jo ylivoima. Se maksoi tämän ottelun meille. Hänen olisi pitänyt lentää ulos, tuohtunut Wildin-luotsi Boudreau sanoi pelin jälkeen TSN:n mukaan.

Morrissey ei itse nähnyt tempussaan mitään pahaa.

– Se oli puhdas vahinko. Yritin vain työntää Staalia pois maalimme edustalta. Mailani osui vain hieman häneen. En yrittäisi koskaan vahingoittaa ketään. En ole koskaan ollut pelikiellossa. En ole likainen pelaaja, Morrissey selitteli.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.