Toronto Maple Leafs jatkoi käsittämätöntä kotivirettään kaatamalla Florida Panthersin lukemin 4-3 viime yön NHL-kierroksella. Kotivoitto oli kanadalaisjoukkueelle jo 14. viimeiseen 15 peliin Air Canada Centressä.

Leafs on voittanut tällä kaudella yhteensä 46 ottelua, joka on samalla uusi seuraennätys. Joukkue on 100-vuotisen NHL-historiansa aikana yltänyt kolmesti 45 voitettuun otteluun kausina 1998-99, 1999-00 ja 2003-04.

Viimeöisen pelin aikana Toronto-pelaajat saavuttivat muitakin komeita merkkipaaluja.

Leafs-hyökkääjä James van Riemsdyk ampui ottelun voittomaaliksi jääneen 4-3-osuman, joka oli samalla yhdysvaltalaishyökkääjän NHL-uran 200. täysosuma. Hänestä tuli näin ollen 49. amerikkalaissyntyinen pelaaja NHL-historian aikana, joka on saavuttanut kyseisen merkkipaalun.

Supertähti Auston Matthews iski ottelussa Toronton 2-0-maalin, joka oli nuorukaisen tämän kauden 30. osuma. Hänestä tuli Nazem Kadrin (30) ja van Riemsdykin (35) ohella kolmas Leafs-pelaaja, joka on tällä kaudella yltänyt kyseiseen rajapyykkiin.

Tämä on ensimmäinen kerta 28 vuoteen, kun vähintään kolme Toronto-pelaajaa onnistuvat iskemään 30 maalia yhteen kauteen.

Kaudella 1989-90 Gary Leeman, Daniel Marois, Vincent Damphousse ja Ed Olczyk pommittivat neljästään hurjat 155 täysosumaa.