Joonas Donskoi ylistää siirtorajalla tullutta hyökkääjää: ”Onneksi meillä on hänet”

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin siirtotakarajalla hankkima Evander Kane on ollut jo vuosia pelaaja, joka herättää tunteita puolesta ja vastaan. Hänen kaukalon ulkopuoliset hölmöilynsä ovat vaikuttaneet kanadalaislaiturin maineeseen niin paljon, että siirto Buffalo Sabresista ja kylmästä New Yorkista ikilämpimään Kaliforniaan nähtiin Sharksin kannalta huonoksi kaupaksi.

Näyttää siltä, että toisin on käymässä. Kane on piste per peli -tahdissa ja hän on myös ensimmäistä kertaa NHL-urallaan joukkueessa, joka on menossa pudotuspeleihin.

Lisäksi hän on saanut roolin Joonas Donskoin ja Joe Pavelskin ketjukaverina, joka tuottaa hyvää sekä joukkueelle että hänelle itselleen. Suomalaishyökkääjä on äärimmäisen tyytyväinen Kanen tuloon osaksi hainippua.

– ”Kaner” tekee joka vaihdossa paljon töitä. Tuntuu siltä, että hän tekee minulle ja ”Paville” tilaa. Onneksi meillä on hänet, Donskoi kehui The Athleticin haastattelussa.