Kuva: NHL-tähdeltä liikuttava ele syöpää sairastavalle lapselle! 6-vuotiaalle tytölle ikimuistoinen syntymäpäivä

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin NHL-tähti Mitch Marnerilla on sydän paikallaan. Marner teki 6-vuotiaan Hayden Foulonin syntymäpäivästä ikimuistoisen.

Foulon sai postissa Marnerilta syntymäpäivälahjaksi ison taulun, missä oli tähden kuva ja hänen henkilökohtaisesti kirjoittamansa nimikirjoitus. Marner lähetti synttärionnittelunsa Haydenille myös Twitterissä ja lisäsi päivitykseensä kuvan ensitapaamiselta.

Hayden on sairastanut jo neljä vuotta syöpää ja sairaus on uusiutunut jo kahdesti. Hayden ja Marner ovat tavanneet ensi kertaa jo vuosia sitten. Marner oli tuolloin hyökkääjänä Ontario Hockey Leaguessa. Marner ja hänen silloinen pelikaverinsa Christian Dvorak kävivät tuolloin tapaamassa Haydenia sairaalassa ja side on kestänyt näihin päiviin asti. Juuri tuolta ajalta on myös kuva, minkä Marner päivitti Twitteriin.

– Kun näimme, minkä kuvan Marner oli lisännyt Twitteriin, tuntui se hyvin erityiseltä. Kun signeerattu taulu sitten saapui, missä Marner kutsui tyttöä ystäväkseen, levisi Haydenille hymy korviin asti. Se todella lämmitti sydäntä, Haydenin äiti Lindsay Foulon kertoi NHL.comille.


PÄIVÄN VIHJE: TAPPARA – JYP

Saako kriisissä taivaltava JYP selkäsaunan Tapparalta?