Video: Mitä dominointia! Connor McDavid tekee kaukalossa mitä huvittaa – taistelee pistepörssin voitosta

© Kuva: Getty Images

Vaikka Edmonton Oilersin kausi päättyy auttamatta runkosarjaan, on Connor McDavid päättänyt kuitenkin vielä taistella pistepörssin voitosta.

21-vuotias kanadalainen on yhdessä Pittsburgh Penguinsin Jevgeni Malkinin kanssa NHL:n tehokkain pelaaja helmikuun 1. päivästä alkaen. McDavid on iskenyt tuosta lähtien huikeat 18 maalia ja antanut 12 maaliin johtanutta syöttöä 19 ottelussa. Malkinin tehot ovat päinvastoin 12+18=30.

Viime yönä McDavid näytti jälleen maagista osaamistaan Minnesota Wildia vastaan pelatussa 4-1 voitossa, jossa mies iski tehot 2+1.

Varsinkin kanadalaisen ensimmäinen maali oli jälleen kerran osoitus taitavasta kiekonkäsittelystä ja liikkuvuudesta. Ensin McDavid ohitti Wildin Ryan Suterin upeasti laidan kautta. Tämän jälkeen tyylikäs ajo maalille ja veto, jonka Devan Dubnyk kuitenkin onnistui torjumaan eteensä. Kiekon seuraaminen ja paluukiekko sisään.

Toisessa maalissa Edmonton pyöritti ylivoimaa Minnesotan Mikael Granlundin kärsiessä kiinnipitämisjäähyä. Kiekko McDavidille laitaan, josta kliinisen tarkka rannelaukaus ohi Dubnykin.

Syöttöpisteen hän kirjautti Ryan Nugent-Hopkinsin iskemään tyhjään maaliin.

McDavid on tällä hetkellä NHL:n pistepörssin kolmas tehoilla 33+51=84. Paalupaikalla on edelleen Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherov. Pisteitä venäläisellä on kasassa 34+54=88.

McDavid vol 1.

McDavid vol 2.


PÄIVÄN VIHJE: TAPPARA – JYP

Saako kriisissä taivaltava JYP selkäsaunan Tapparalta?