Video: Synkkä putki poikki! Kasperi Kapanen loisti Toronton voitossa – viimeisteli upean maalin

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen päätti 12 ottelun mittaisen maalittoman putkensa tekemällä kauden viidennen maalinsa Pittsburgh Penguinsin vekkoon.

Toronton Josh Leivo sai kiekon Penguinsin maalin takana, josta syötti alempana olevalle Tyler Bozakille, joka taas jatkoi pikkumustan nopeasti maalin edessä kärkkyvälle Kapaselle. Suomalainen ei erehtynyt ja kiskaisi kiekon käytännössä tyhjään maaliin.

Kapanen on pelannut Leafs-nutussa nyt 24.1.2018 lähtien tipahtamatta kertaakaan AHL-seura Toronto Marliensiin. Kuopiolainen on tehnyt kauden aikana 5 maalia ja antanut 2 maaliin johtanutta syöttöä pelaamissaan 26 ottelussa legendaarisessa vaahterapaidassa.

Myös kotijoukkueen Leo Komarov saalisti ottelussa syöttöpisteen Nazem Kadrin 2-0 osumaan. Leafs voitti ottelun lopulta 5-2.


PÄIVÄN VIHJE: TAPPARA – JYP

Saako kriisissä taivaltava JYP selkäsaunan Tapparalta?