Tässä on yksi NHL:n kuumimmista ketjuista – ”Meillä on tässä pukukopissa paljon uskoa”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Toronto Maple Leafs on tekemässä tasaisen varmaa nousua takaisin huipulle. Joukkue selviytyi jo viime kaudella pitkästä aikaa pudotuspeleihin ja nyt joukkue on yksi NHL:n kuumimmista ryhmistä juuri tällä hetkellä. Ja joukkueella on myös yksi NHL:n kuumimmista ketjuista.

– Meillä on todella itsevarma olo, Toronton hyökkääjä Nazem Kadri sanoi Sportsnetille.

– Meillä on paljon uskoa tässä pukukopissa. Toivomme tietysti, että saisimme vähän onneakin mukaan ensi kuussa, mutta todellisuudessa koko homma on täysin meidän omissa käsissä, Kadri jatkoi viitaten pudotuspelitaisteluun.

Kadri on löytänyt itsekin mainion vireen. Yhteispeli Patrick Marleaun ja Mitch Marnerin kanssa toimii erinomaisesti. Marner pelaa tällä hetkellä kenties uransa parasta jääkiekkoa ja on tehnyt jo 11 maalia edellisiin 17 otteluun. Marleau on kuitenkin ketjun moottori, vaikka ei olekaan tehokkain pelaaja yhdistelmässä.

– Hän luistelee. Se on ehdottomasti hänen vahvuutensa ja kyllä hän myös osaa laittaa kiekon häkkiin, jos paikka tulee. Patty on hyvä karvaamaan ja monta kertaa vastustaja joutuu kääntymään sen vuoksi takaisin. Me taas yritämme Mitchin kanssa saada paikkoja aikaiseksi, Kadri sanoi ketjustaan.

Kadrin mukaan ketjun salaisuus on siinä, että se pystyy pelaamaan laadukkaasti molempiin suuntiin.

– Totta kai meillä on hyvä kemia. Pystymme luomaan todella paljon hyökkäyssuuntaan, mutta toisaalta kannamme vastuumme myös toiseen suuntaan. Luulenpa, että se tekee meistä niin vaarallisen ketjun, Kadri sanoi.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kertoimet ottelulleToronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets04.08.2020