Mikael Granlundin ketju on takonut käsittämätöntä jälkeä NHL:ssä! Ketjukaveri hämmästeli hattutemppuaan

Minnesota Wild murskasi tiistaina St. Louis Bluesin 8-3-lukemin. Suomalaistähti Mikael Granlund hurjasteli tehot 2+2, mutta koko ketju oli jälleen kerran liekeissä. Eric Staal iski tehot 3+2 ja ketjun kolmas lenkki Jason Zucker 1+4. Yhteensä ketju sai kasaan siis tiistaina uskomattomat tehot 6+8. Vielä hurjemmaksi ketjun lukemat muuttuvat, jos katsotaan ketjun kolmen edellisen ottelun saldoa: 26 tehopistettä kolmeen otteluun!

Eric Staalille tiistain hattutemppu tuli kuitenkin yllätyksenä.

– Kun hattuja alkoi sataa jäälle, olin vain, että ohhoh. Tiesin, ettei se ollut hattutemppu, sillä Granlund oli sanonut minulle, että hän ehti koskemaan kiekkoon ensin. Juhlin sitä kuin hyvää syöttöä. Tämä oli yksi niistä illoista. Meillä oli hauskaa ja ketjullamme kulki. Meillä oli hyvä fiilis koko ajan. Iso voitto, Staal sanoi NHL.comissa.

Kahdeksan tehtyä maalia on Wildin seuraennätys. Organisaatio on tehnyt kahdeksan maalia vastustajan verkkoon nyt kolme kertaa historiansa aikana.

Mikael Granlund on puolestaan kunnostautunut viime aikoina usean tehopisteen illoissa. Edellisen kerran hän hurjasteli tehot 2+2 23. päivä New York Rangersia vastaan. Granlund on pelannut tällä kaudella nyt 58 ottelua ja tehnyt niissä tehot 19+34=53.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.