Suomalaistähden rooli nousi esille – tännekö Buffalo kauppaa tähtipelaajansa?

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin hyökkääjä Evander Kane on ollut jo pitkään siirtohuhujen kohteena. Mitä lähemmäksi NHL:n siirtotakaraja tulee, sen kovemmiksi huhut käyvät. Mutta mihin Buffalon kannattaisi myydä tähtipelaajansa?

NHL-toimittaja Greg Wyshynski pohtii asiaa ESPN:n sivuilla.

– Sydämeni sanoo, että Kanen pitäisi mennä St. Louis Bluesiin. Kuinka hieno ketju olisikaan Kane-Paul StastnyVladimir Tarasenko, mutta en minä voi vastata niin, sillä Bluesilla ei ole ykköskierroksen varausta, minkä Buffalo todennäköisesti Kanesta vaatii, Wyshynski pohtii.

Toinen potentiaalinen ja todennäköisempi vaihtoehto voisi olla San Jose Sharks. Sharksilla on kaupankäyntiin vaadittavat aseet.

– Kane voisi pelata Joe Pavelskin kanssa. Se taas antaisi San Joselle mahdollisuuden pudottaa Tomas Hertlin alaspäin ketjuissa ja samalla Joonas Donskoi voisi pudota pelaamaan yhdessä Chris Tierneyn kanssa. Nämä olisivat kaikki hyviä asioita. Jos vielä Joe Thornton jollain ihmeellä palaisi ennen pudotuspelejä, olisi kiehtova ajatus myös nähdä hänet jakamassa kiekkoa Kanelle, Wyshynski makustelee.

Kane on pelannut tällä kaudella Buffalossa 57 ottelua ja tehnyt niissä 18 maalia. Buffalo ei ole menossa pudotuspeleihin, joten se yrittää hankkia arvokkaita varausvuoroja kauppaamalla Kanen.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!