Myrsky ja mylväys! Ruotsin supertähdet saapuivat tähdistötapahtumaan merirosvoiksi pukeutuneena

© Kuva: Getty Images

NHL:n tähdistöviikonloppu rantautui tänä vuonna Tampa Bayhin Floridaan. Tapahtuma kerää liigan parhaat kiekkoilijat samaan paikkaan kisaamaan ja ottelemaan show-henkisissä peleissä. Karnevaalitunnelmaan oman lisän Tampa Bayn katukuvaan tuo yli sata vuotta jatkunut perinnejuhla, jossa juhlistetaan fiktiivisen merirosvon José Gasparin urotekoja. Gasparin kerrotaan operoineen Floridan osavaltion alueella 1800- ja 1900-lukujen taitteessa.

Gasparilla Pirate -festivaali on näkynyt myös tähdistöviikonlopussa. Pelaajat ovat muun muassa päässeet juttelemaan merirosvoille ja papukaijoille. Jotkut pelaajista olivat antautuneet tunnelmaan muita pidemmälle.

Ruotsalaiset supertähdet Erik Karlsson ja Victor Hedman naurattivat yleisöä saapumalla jäähallille merirosvoiksi pukeutuneena. Hedman on ollut muutenkin All Stars -tapahtumassa esillä, sillä tähdistöottelut pelataan tänä vuonna hänen nykyisessä kotikaupungissa. Hedman on toiminut tänä viikonloppuna eräänlaisena matkaoppaana paikalle saapuneille pelaajille.

Karlsson ei hevillä suostunut luopumaan asukokonaisuudestaan. Kun kisat olivat alkamassa, hän piti merirosvohattua vielä jäällä ollessaan. Karnevaalihenkinen ruotsalainen nähtiin useaan otteeseen juttelemassa ja vitsailemassa muiden NHL-tähtien kanssa läpi esityksen.

Jos twiitti ei avaudu voit nähdä sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.